Groente groothandel

Familiebedrijf Postuma uit IJsselmuiden is één van ‘s lands meest ervaren groente groothandels. Een klantgerichte werkwijze, die zich niet alleen beperkt tot het leveren van groente en fruit, is wat ons typeert. De vele kennis die we als groothandel in groenten de afgelopen ruim honderd jaar hebben opgedaan houden we namelijk niet verborgen. Naast het leveren van een zeer uitgebreid assortiment verse groente,  fruit, bananen, aardappelen en appels geven we ook bedrijfsadvies.

Postuma Groothandel Groenten

Wie is Postuma AGF?

Als vooruitstrevende groente groothandel streven wij ernaar een voorname rol te spelen in de samenleving waarin gezond eten centraal staat. We zijn een belangrijke totaalleverancier in aardappelen, groenten en fruit voor onder meer groentewinkels en marktkooplui. Met onze relaties willen we een duurzame band opbouwen. Persoonlijke aandacht is voor ons als marktleidende groente groothandel erg belangrijk.

Waarom kiezen voor Postuma?

Naast dat u als ondernemer ook baat heeft bij persoonlijk contact en korte lijntjes zijn er natuurlijk meer redenen om te kiezen voor onze groente groothandel. Niet in de laatste plaats is dit ons onderscheidende assortiment. Als AGF groothandel hebben we niet alleen een breed aanbod aan diverse groenten, maar binnen deze soorten groenten is er eveneens veel keuze. Zo kunt u zich onderscheiden van uw concurrentie met echte kwaliteitsproducten.

Groente groothandel

Wat voor groenten?

Bij onze groente groothandel vindt u groenten in alle soorten en maten. Van bladgroente tot koolgroente en van tomaten tot wortelen. Benieuwd naar ons complete assortiment? Meldt u zich dan aan via het contactformulier in onze webshop. U ontvangt dan van ons inloggegevens om onze productlijst te kunnen bekijken.

Duurzame groente groothandel

Voor ons als Skal-gecertificeerde groente groothandel is duurzaam ondernemen van grote waarde. We dragen op diverse manieren ons steentje bij aan het realiseren van een groenere wereld. Zo beschikken we over een uitgebreid biologisch assortiment, uitsluitend afkomstig van biologisch gecertificeerde telers/importeurs in binnen en buitenland.

Verder is het dak van ons pand in IJsselmuiden voorzien van liefst 3390 zonnepanelen. Deze produceren jaarlijks een hoeveelheid energie gelijk aan het verbruik van niet minder dan tweehonderd vierpersoons huishoudens in Nederland. Bovendien selecteren we wekelijks minstens twee producten die voldoen aan ons Vol Smaak-kwaliteitskeurmerk en hebben we het Groente op Maat-concept ontwikkeld. Meer over onze inspanningen om een zo groen mogelijke groente groothandel te zijn leest u op de pagina over duurzaam ondernemen.

Ook verse groenten via onze groenten groothandel?

Wilt u ook gebruikmaken van ons brede en diepe aanbod van verse kwaliteitsgroenten? Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 038-3370099 of te mailen naar info@postuma.nl. Laat u geen knollen voor citroenen verkopen en kies voor de beste groenten van groente groothandel Postuma.

groothandel groenten

Ook bent u bij Postuma aan het juiste adres als u een groente en fruit winkel beginnen wilt of wanneer u op zoek bent naar verschillende ondernemer vacatures, zodat u uw eigen groentewinkel beginnen kunt.