Fruit groothandel

Voor een onderscheidend aanbod aan vers fruit klopt u aan bij fruitgroothandel Postuma uit IJsselmuiden. Het familiebedrijf is al tientallen jaren een absolute voorloper op het gebied van heerlijk fruit, veelal afkomstige van kleinschalige, regionale telers. Zo voorzien we onze klanten, waaronder voornamelijk AGF-speciaalzaken, marktkooplui en boerderijwinkels, van kwaliteitsproducten die bij de supermarkt om de hoek niet te vinden zijn.

Groothandel fruit

 

Fruitgroothandel voor de fruitspecialist

Als specialistische groothandel in fruit leveren wij niet zomaar aan iedereen. We werken in principe alleen samen met echte specialisten. De groente- en fruitspeciaalzaak en de marktkoopman of -vrouw voorzien wij graag van ons kwalitatief hoogstaande fruit. Om u ook daadwerkelijk een unieke positie te verschaffen, levert fruitgroothandel Postuma niet aan de grote supermarkten. Zo kunt u zich onderscheiden met daadwerkelijk het beste fruit, voor een voordelige prijs.

Bananenrijperij

De banaan is in Europa de populairste fruitsoort. Om u als AGF-specialist altijd van voldoende bananen te kunnen voorzien, werkt fruitgroothandel Postuma samen met de grootste merken: Chiquita en Turbana. U kunt bij ons terecht voor verse bananen, die we in onze eigen rijpkamers laten rijpen. Wilt u ze liever ‘groen’ ontvangen? Dat is bij ons ook mogelijk. We hebben altijd voldoende rijpe en onrijpe bananen in ons assortiment.

Fruit afkomstig van kleine telers

Een groot gedeelte van het verse fruit dat wij dagelijks kunnen aanbieden is afkomstig uit het tuinbouwgebied De Koekoek in IJsselmuiden. Verser dan dit bestaat niet en door de korte lijnen is het fruit binnen de kortste keren van de teler bij ons als fruitgroothandel. Bij voorkeur werken wij dan ook rechtstreeks samen met kleinschalige fruitkwekerijen, met aantoonbare passie voor het vak. Bij onze fruitgroothandel vindt u dan ook alleen fruitstukken die met zorg zijn behandeld. Uw klanten zullen dit proeven en de kwaliteit herkennen.

fruit groothandel

Een duurzame fruit groothandel

Door waar mogelijk te kiezen voor telers uit de regio, zetten wij als groothandel in fruit vol in op duurzaam ondernemen. We zijn ons zeer bewust van onze positie als marktleider en nemen de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Zodoende bieden we naast onze ‘reguliere’ producten ook een uitgebreid biologisch assortiment. Verder is ons pand voorzien van niet minder dan 3390 zonnepanelen, is het pand zelf volledig ingericht om de CO2-uitstoot zo veel mogelijk te beperken en hebben we een tweetal unieke, duurzame concepten ontwikkeld: Vol Smaak en Groente op Maat.

Ga ook voor onderscheidende kwaliteit

Wilt u ook profiteren van ons diepe en brede aanbod van verse groente, bananen, aardappelen en appels. Vraagt u dan naar ons assortiment door contact op te nemen via 038-3370099 of info@postuma.nl. Postuma AGF: de fruit groothandel voor de echte specialist.

Ook bent u bij Postuma aan het juiste adres als u een groente en fruit winkel beginnen wilt of wanneer u op zoek bent naar verschillende ondernemer vacatures, zodat u uw eigen groentewinkel beginnen kunt.