Groentewinkel beginnen

Denk je er al een tijdje aan om je eigen groentewinkel te beginnen en wil je nu echt de knoop doorhakken? Dan is dit een unieke kans! Bij Postuma zijn wij op zoek naar een enthousiaste ondernemer voor een AGF-speciaalzaak met een uitgebreid assortiment. Daarbij kun je denken aan vers gemaakt soepen, salades, gesneden groenten, maaltijden en smoothies. Heb jij al een glimlach op je gezicht en kun je niet wachten om het stokje over te nemen van een goedlopende en sfeervolle zaak? Pluk dan nu deze kans en neem contact op met Postuma zodat je binnenkort als ondernemer kunt beginnen met jouw eigen groentewinkel

Groentewinkel beginnen

Een goedlopende en sfeervolle groentewinkel beginnen

Een groente- en fruitspeciaalzaak is heel belangrijk voor de consument. Hier wordt eerlijk advies gegeven over gezonde voeding en daarnaast zijn hier de meest verse groenten en fruiten te koop. Jij weet als enthousiaste groente- en fruitspecialist als geen ander hoe belangrijk verse, smaakvolle en gezonde voeding voor iedereen is en daarom wil je graag een eigen goedlopende en sfeervolle groentewinkel beginnen. Bij Postuma zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ondernemers die opvolging kunnen geven aan goedlopende AGF-speciaalzaken. Wil je dus hulp krijgen wanneer je een groentewinkel gaat beginnen? Besluit dan om samen met Postuma gezond te ondernemen. 

Ondernemen als kersverse groente- en fruitspecialist

De wereld van groente en fruit is volop in ontwikkeling en daarom is er een groeiende vraag naar enthousiaste ondernemers die een groentewinkel willen beginnen. Ben jij een kersverse groente- en fruitspecialist, een ambitieuze liefhebber van groente en fruit of ben je een echte doorzetter? Start dan als ondernemer bij Postuma. Op die manier maak je een vliegende start met de financieringsplannen die we samen opstellen. Met Postuma aan jouw zijde sta je sterk als je jouw eigen groentewinkel gaat beginnen. 

Ondersteuning aan zelfstandige AGF-specialisten

Postuma wil als AGF groothandel toonaangevend zijn in de toelevering van groenten, fruit en aardappelen. Daarnaast wil Postuma ook advies geven aan zelfstandig AGF-specialisten die een groentewinkel willen starten. Daarbij staat persoonlijke aandacht voor jou als ondernemer centraal. Wil jij ook je eigen groentezaak starten met een onderscheidend assortiment en een eigen werkwijze? Neem dan contact op met Postuma. 

Groentewinkel beginnen? Pluk je kans bij Postuma!

Wil je een eigen groentewinkel beginnen? Pluk dan direct je kans en neem het stokje over van een goedlopende en sfeervolle AGF-speciaalzaak. Neem contact op met Postuma of vul het aanmeldformulier op onze website in.