Neem jij het stokje van die goedlopende en sfeervolle zaak over als kersverse groente- en fruitspecialist? Pluk dan nu je kans.

De wereld van groente en fruit is volop in ontwikkeling en blijft groeien. Het is een gezonde branche die vraagt om enthousiaste ondernemers.

Verse, smaakvolle en gezonde voeding voor iedereen, dat is waar we samen voor gaan. De groente- en fruitspeciaalzaken zijn een belangrijke schakel richting de consument. Hier wordt eerlijk advies over gezonde voeding gegeven en zijn de meest verse producten te koop. Wij vinden het belangrijk dat de bestaande groente- en fruitwinkels blijven bestaan en de consument gezond eten altijd voor handen heeft.

Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe ondernemers die opvolging kunnen geven aan goedlopende groente- en fruitspeciaalzaken. Samen met Postuma sta je sterk. Wij helpen je ondernemen. Met ons aan je zijde beschik je altijd over de meest verse producten en is jouw winkel altijd gevuld met de beste kwaliteit groente en fruit. Zo helpen we je ook aan de juiste kennis, zodat jij jouw klanten kan adviseren en begeleiden. Een vliegende start is geregeld met onze financieringsplannen, die we samen opstellen.

Gezond ondernemen doe je met Postuma.