Groothandel in appels

Op zoek naar een erkende groothandel in appels? Postuma AGF is dé appelgroothandel van Nederland. Al decennialang kunt u bij ons terecht voor een breed aanbod appels, van zoet tot zuur en alles daartussenin. We kopen ze in bij lokale, kleinschalige telers. Als appelgroothandel bieden we zodoende natuurlijk alle bekende soorten appels, maar ook appels die u elders niet gauw zult vinden.

Groothandel Appels

Appelgroothandel voor de specialist

Voor ons is het van belang dat u zich kunt onderscheiden met ons fruit van topkwaliteit. Daarom zijn we geen groothandel in appels die levert aan de grote supermarkten, maar werken we bij voorkeur samen met fruitspecialisten als marktkooplui en bijvoorbeeld boerderijwinkels.

De reden dat de appels van onze groothandel tamelijk exclusief zijn, is dat we ze niet inkopen bij de grote leveranciers, waar ook de supermarkten hun inkopen doen. Het merendeel van ons fruit is afkomstig van het tuinbouwgebied De Koekoek in IJsselmuiden. Hier zijn kleine telers actief die allen hun eigen specialiteit hebben. Doordat onze appelgroothandel op een steenworp afstand ligt, is het fruit bovendien binnen de kortste keren van het land bij ons binnen. Dit garandeert de meest verse appels die u zich kunt wensen.

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid is bij appelgroothandel Postuma een belangrijke kernwaarde. Hierin investeren we dan ook op diverse manieren. Zo bieden we naast ons reguliere aanbod ook een assortiment aan biologische groenten en fruit. Bovendien pronken op het dak van ons pand liefst 3390 zonnepanelen, waarmee we een enorme hoeveelheid energie kunnen opwekken. Verder beperken we de CO2-uitstoot daar waar mogelijk. Als marktleider willen wij het juiste voorbeeld geven aan andere groothandels in appels, groenten, bananen, aardappelen en ander fruit

groothandel in appels

Uitgebreid assortiment in onze groothandel in appels

Vanzelfsprekend zijn we niet alleen een groothandel in appels, maar bieden we aardappelen, groenten en fruit in alle soorten en maten. Om kennis te maken met ons aanbod kunt u zich aanmelden via het contactformulier in onze webshop. Nadat u contactgegevens ontvangen heeft, kunt u inloggen en het gehele aanbod bekijken.

Ook inkopen bij de groothandel in appels?

Heeft u vragen over het aanmaken van een account, ons assortiment, de werkwijze of iets geheel anders? Stelt u ze gerust per telefoon (038-3370099) of mail (info@postuma.nl). Kies ook voor het fruit van appelgroothandel Postuma: niet voor een appel en een ei, wel voor de beste prijs!

Ook bent u bij Postuma aan het juiste adres als u een groente en fruit winkel beginnen wilt of wanneer u op zoek bent naar verschillende ondernemer vacatures, zodat u uw eigen groentewinkel beginnen kunt.