Bananen groothandel

In alle rust speurt u het internet af: op zoek naar een groothandel in bananen. Voor uw AGF speciaalzaak. Voor uw marktkraam. Voor uw boerderijwinkel. Gelukkig staan de specialisten van Postuma AGF altijd voor u paraat. Van onrijpe tot rijpe bananen. Van Chiquita tot Turbana. Wij leveren ze allemaal. Interesse? Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan of bel naar (038) 33 700 99!

 

Groothandel bananen

Rijpe en onrijpe bananen

De banaan. Het is één van de populairste fruitsoorten in Europa. Dagelijks gaan er in ons kleine kikkerlandje vele trossen over de toonbank. Als groothandel in bananen willen wij u in alle tijden van voldoende voorraad voorzien. Zo kunt u bij ons terecht voor verse bananen, die wij in onze eigen rijpkamers laten rijpen. Wilt u ze liever groen van ons ontvangen? Ook de onrijpe variant kunnen wij u – als groothandel in bananen – leveren. Zo komen wij aan al uw wensen tegemoet.

Verschillende leveranciers

Als groothandel willen wij onze klanten van de beste bananen voorzien. Daarom doen wij zaken met verschillende leveranciers. Zo zijn wij al jarenlang als betrouwbare partner verbonden met premiummerken, zoals:

  • Turbana;
  • Chiquita.

Bananen groothandel

De exclusiviteit van Postuma

Postuma is een groothandel in groenten en fruit. Hieronder vallen ook producten, zoals bananen, aardappelen en appels. Ons bedrijf valt voornamelijk op door onze werkwijze. Wij vinden namelijk dat onze klanten zich van anderen moeten kunnen onderscheiden. Hierin nemen wij graag onze verantwoordelijkheid. Als groothandel leveren wij onze bananen – en andere groente en fruit – niet aan grote supermarkten. In plaats daarvan bieden wij ons aanbod alleen aan bij:

Nu bananen uit de groothandel bestellen!

Turbana. Chiquita. Lokaal. Als specialist in AVG kunt u niet zonder de populairste vrucht van Europa: de banaan. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij Postuma AVG aan. Hier ontvangt u de beste kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs. Interesse? Bezoek dan zeker onze webshop. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar (038) 33 700 99 of door ons contactformulier in te vullen. Heeft u in ons bedrijf uw groothandel in bananen gevonden?

Ook bent u bij Postuma aan het juiste adres als u een groente en fruit winkel beginnen wilt of wanneer u op zoek bent naar verschillende ondernemer vacatures, zodat u uw eigen groentewinkel beginnen kunt.