Aardappel groothandel

Als AGF specialist bent u natuurlijk op zoek naar een betrouwbare aardappel groothandel. Het liefst zo exclusief mogelijk, want alleen zo kunt u uw klanten van de beste producten laten genieten. Neem om die reden vandaag nog contact op met Postuma AGF. Uw leverancier van aardappelen, groentefruit, bananen en appels.

webshop

Aardappelen uit Flevoland

De exclusieve aardappelen van Postuma AGF worden met de grootste zorg en aandacht speciaal voor u gekweekt. Deze aardappelen, die rechtstreeks afkomstig zijn van de boeren uit Flevoland, zijn van superieure kwaliteit en dat is ook belangrijk. Aardappelen zijn namelijk essentiële producten in ons land. We eten dit product bij de groente, in de stamppot of uit de frituurpan en het is ook maar goed dat we veel aardappelen eten. Het product bevat veel vitaminen en mineralen en staat daarom ook in de schijf van vijf. Wilt u als AGF specialist deze exclusieve producten geleverd krijgen van een betrouwbare aardappel groothandel? Neem dan contact op met Postma AGF.

Exclusief voor AGF specialisten

Als aardappel groothandel richten wij ons primair op de AGF specialist. Dit houdt in dat wij onze producten niet aan grote supermarkten leveren. U vindt onze artikelen dan ook niet in het winkelcentrum of het dorp. Wel doen wij af en toe zaken met buurtsupers van een kleine plaats, maaltijdproducenten en horeca toeleveranciers. Dit gebeurt enkel en alleen wanneer wij hiermee uw concurrentiepositie niet verzwakken. Zo blijven wij als groothandel van aardappel nauw betrokken met uw bedrijf.

HACCP en SKAL

Om als aardappel groothandel in al uw wensen te voorzien, heeft Postuma AGF verschillende certificaten behaald. Hieronder vallen ook HACCP en SKAL. Op deze manier willen wij u de garantie geven dat wij volgens de voorgeschreven richtlijnen werken. Tevens vindt er continu een kwaliteitscontrole plaats. Zo hebben wij twee controleurs in dienst die zich binnen onze aardappel groothandel voornamelijk bezighouden met het controleren van de binnenkomende en opgeslagen producten. Dit gaat volgens de KCB-norm.

Aardappel-groothandel

De kernwaardes van Postuma

Bij Postuma AGF zetten wij graag ons beste beentje voor. Duurzaam ondernemen zit daarom ook bij ons in het bloed. Van een biologisch assortiment tot zonnepanelen op het dak. Wij zoeken de perfecte balans tussen milieu, winst en sociaal-ethische aspecten. Ook helpen wij u – als aardappel groothandel – met bedrijfsadvies. Samen kijken we dan naar uw winkelinrichting, verkoopprijs, financiële ondersteuning en andere punten.

Doe zaken met onze aardappel groothandel

Aardappels. Wij Hollanders zijn er dol op. Lekker naast de groente, in de stamppot of gefrituurd. Als AGF-specialist wilt u uw klanten natuurlijk van de allerbeste kwaliteit laten proeven. Doe daarom direct zaken met de aardappel groothandel van Postuma AGF! De specialist in aardappelen, groente en fruit. Bent u al klant en wilt u een bestelling plaatsen? Bezoek dan onze webshop. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in of bel naar (038) 33 700 99. Zijn straks wij uw groothandel voor aardappel?

Ook bent u bij Postuma aan het juiste adres als u een groente en fruit winkel beginnen wilt of wanneer u op zoek bent naar verschillende ondernemer vacatures, zodat u uw eigen groentewinkel beginnen kunt.