Willie Wortel, de kennisapp voor de groentespecialist!

Wij willen met Willie Wortel op een moderne en vooral ook leuke manier met uw medewerkers en misschien ook wel met u kennis overdragen. Het doel is de consument snel en adequaat van alle kennis te kunnen voorzien. Iedere vraag die u van uw klanten/consumenten kunt krijgen komt voorbij. Voorbeelden, vast herkenbaar: wanneer zijn er weer nieuwe oogst minneola’s, hoe lang moet je rode kool koken, ik heb ijzertekort, welk product kan hier het beste bij helpen? De tijd om overal maar een pilletje voor te slikken ligt achter ons en het antwoord op de laatste vraag is niet spinazie. Wat wel? Ontdek het met Willie Wortel.

Wilt u zichzelf ook kunnen onderscheiden met kennis? Stuur dan een mailtje naar williewortel@postuma.nl.

Hoe werkt Willie Wortel?

Download de app in de Google Play Store of in de App Store van Apple. U komt in eerste instantie in het consumentengedeelte van de app. Hier kunnen alle consumenten de Vol Smaak producten en recepten zien. Zodra u een eigen account heeft, kunt u met uw e-mailadres en wachtwoord inloggen in het scholingsgedeelte van de app.

Elke werkdag krijgt u een pushbericht met een klein stukje informatie over een product dat dan actueel is. Aan het eind van de week krijgt u een korte test van 10 vragen die betrekking hebben op de informatie die u die week heeft ontvangen. Heeft u een antwoord fout dan ziet u meteen wat het goede antwoord is. Vervolgens kunt u dezelfde test net zo vaak maken totdat u alle vragen goed beantwoord heeft. Aan het eind van de maand krijgt u als werkgever een overzicht van de door uw medewerkers behaalde eindresultaten. Stimuleer en beloon uw medewerkers om voor 4x goud te gaan en spelenderwijs worden uw medewerkers steeds wijzer.

Willie Wortel heeft ook een encyclopedie functie waarmee u heel eenvoudig alle info over alle producten kunt opzoeken. Daarnaast zit er ook een gezondheidsfunctie in de app. Hiermee kunt u op vitamine/mineraal niveau zoeken, waarbij u in eerste instantie leest wat een bepaalde stof met uw lichaam doet en vervolgens ziet u een rangschikking van producten die deze stof het meeste bevatten.

Tot slot heeft Willie Wortel ook nog een verkrijgbaarheidskalender. Hier ziet u in één oogopslag wat de te verwachte binnenkomsten zijn van nieuwe seizoensproducten. Zo weet u tijdig welke producten u wanneer kunt verwachten en kunt u deze informatie alvast delen met uw klanten.

Willie Wortel is van en voor de groentespecialist, dus mist u een product of wilt u ergens nog informatie aan toegevoegd hebben stuur dan een mailtje naar williewortel@postuma.nl.

Prijzen per jaar

  • Per winkel: €300.-
  • Per medewerker: €10.-

Per aangemelde winkel via Postuma zijn de eerste 5 medewerkers gratis.