Logistiek

Voor 18:30 uur besteld is de volgende dag in huis. In onze webshop ziet u wat wij op voorraad hebben en wat de actuele prijzen zijn. Onze achttien geconditioneerde vrachtauto´s bezorgen iedere dag verse aardappelen, groenten en fruit (AGF) in heel Nederland en België.

Twee dagroutes
Om snel te leveren, is goede logistiek nodig. In goed overleg met onze klanten bezorgen wij onze verse producten door middel van twee verschillende routes. ´s Nachts en ‘s morgens vertrekken onze auto´s voor dag en dauw om alle klanten te voorzien van verse aardappelen, groenten en fruit. ´s Middags wordt dit nog eens herhaald om de tweede groep klanten ook te voorzien van verse producten. Hiermee kunnen we een optimaal rendement halen uit onze trucks wat voor u resulteert in een betere inkoopprijs van de verschillende producten.

Aanspreekpunt
Wij werken altijd met eigen chauffeurs die kennis hebben van ons vak en die ook de drive hebben om snel en adequaat te handelen. Op deze manier kunnen wij de beste service bieden wat betreft tijdige leveringen en heeft u een vast aanspreekpunt met kennis van zaken.

Interne logistiek
Logistiek is in onze branche van levensbelang om een goed en vers product te kunnen leveren. Daar gebruiken wij een pand van ca. 10.000 m2 voor met optimaal gekoelde ruimtes die dag en nacht geconditioneerd worden voor de gereedstaande bestellingen. Daarnaast beschikken wij over een moderne bananenrijperij met zeven rijpkamers.

Bestelling verwerken

Nadat uw bestelling is geplaatst, gaan we de orderpicken. Het orderpicken gebeurt volledig met handterminals (scanners) die ervoor zorgen dat producten snel en efficiënt worden verzameld. Hiermee geven wij de beste garantie om elke dag weer tot een perfecte bestelling te komen die op het juiste moment geleverd wordt.