Gesneden groente

26-10-2018

Postuma AGF installeert een ambachtelijke en moderne groentesnijderij in het nieuwe pand. Er is plaats gemaakt voor een moderne, ambachtelijke groentesnijderij speciaal voor de groentespecialist waarbij de nadruk zal liggen op de hoogste kwaliteit. Niet alleen in productiemiddelen, maar vooral het basisproduct dat we gaan snijden moet van uitstekende kwaliteit zijn.

De reden van deze “last minute” wijziging in het nieuwe pand, is de wens van De Groentemannen van De Lange uit Zwartsluis om zich meer te richten op hun winkel. Bovendien was de snijkeuken, hoewel pas 4 jaar in gebruik, in hun nieuwe vestiging te klein voor de snel stijgende omzet. De Groentemannen blijven wel zelf hun groente snijden voor hun eigen winkel en de horeca.

Wij zijn heel blij dat het assortiment zal blijven zoals u van ons gewend bent. Dit mede omdat De Groentemannen de nieuwe groentesnijderij willen helpen opstarten. Samen zullen we de kwaliteit, ingrediënten en verpakking waarborgen, zodat alles hetzelfde zal blijven als u nu gewend bent.

Dus voor u als huidige klant van gesneden groente verandert er in eerste instantie gek genoeg juist niets. Door betere beheersing van de temperatuur gedurende het proces en de nog kortere lijn, is de verwachting dat de t.h.t. van de producten wel 1 dag verlengd kan worden. Per 2 januari zal onze groentesnijderij in bedrijf zijn.