Specialistengroothandel

Postuma AGF richt zich als groothandel in aardappelen, groenten en fruit primair op de AGF-specialist, maar wat betekent dat precies. Eigenlijk bedoelen wij dat wij niet leveren aan de grote supermarkten, omdat wij vinden dat onze klanten zich moeten kunnen onderscheiden met onze bijzondere producten.

Als groente- en fruitspecialist mag u van ons verwachten dat wij er speciaal voor u zijn in alle opzichten. Wij zullen onze producten dus in principe niet leveren aan de supermarkt in uw winkelcentrum of dorp naast u.

Er is echter wel een enigszins grijs gebied en daar willen wij transparant over zijn. Denk bijvoorbeeld aan een buurtsuper in een heel kleine plaats, supermarkten op de Antillen, maar ook maaltijdproducenten of horecatoeleveranciers. Dit betreft een klein deel van onze afzetmarkt en hiervoor hanteren wij de stelregel dat het uw concurrentiepositie niet meer mag verzwakken door ons toedoen. Wij proberen daar zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan door o.a. actief met onze klanten in gesprek te gaan.

Kortom u kunt van ons op aan als betrouwbare partner en leverancier van de zelfstandige AGF-specialist. Wij houden daarmee al jaren de leus, Postuma AGF, specialist voor specialisten in ere.