Vol Smaak en Lekker Lokaal

Vol Smaak is een kwaliteitskeurmerk met communicatieconcept van lekkere, eerlijke en gezonde producten waarmee u zich onderscheidt. U ontvangt daarbij aantrekkelijke marketingondersteuning voor uw winkel of markt.

Met het Vol Smaak concept kunt u kwaliteit, smaak en milieubewuste teelt extra onder de aandacht brengen. Zo geeft u uw klant elke week een flyer mee met een recept en reclames voor de komende week. Hierdoor heeft de klant direct een reden om terug te komen. Dit wordt door Vol Smaak ondersteund met professionele aankleding van uw winkel of markt. Denk daarbij aan posters, vlaggen en leuke gadgets om weg te geven. Daarbij houden wij rekening met de consumententrends.

Succesvol concept
Dit concept is succesvol te noemen, omdat we dit samen met onze klanten hebben ontwikkeld. Inmiddels doet een groot aantal AGF-specialisten mee om zo de onderscheidingskracht en zelfstandigheid van ondernemers te vergroten. De elementen lekker, eerlijk en gezond staan daarbij centraal.

Praktisch
Vol Smaak is een sterke aanvulling op uw huidige communicatie. Deze kan ongeacht uw formule meelopen als extra reclame. U bepaalt zelf in hoeverre u Vol Smaak doorvoert in uw winkel of kraam. Wij zien Vol Smaak als een investering in de AGF-specialist en financieren dit voor een groot gedeelte uit ons Research & Development fonds. Wij geloven dat je moet blijven investeren in ontwikkeling en innovatie. U betaalt alleen de kostprijs voor actuele aanbiedingsflyers en -posters. Wilt u meer weten over hoe Vol Smaak voor uw winkel of marktkraam meer omzet kan genereren? Neem dan contact met ons op.

Lekker LokaalLekkerLokaal121
Lekker Lokaal is ons keurmerk voor lokale en kleinschalige teelt. Wij werken samen met vaste telers die hun sporen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid hebben verdiend. Met deze lokale producten onderscheidt u zich van de rest. Wij kennen onze telers al vele generaties lang. Zo is er in meer dan 100 jaar een vertrouwensband opgebouwd die de sleutel tot succes is.

Teelt in de achtertuin
Wij zitten midden in een enorm veelzijdig teeltgebied. In een straal van 15 kilometer bevinden zich de beroemde polders als: de Koekoek, Mastenbroek, Noordoostpolder en Flevolandpolder. Deze gebieden staan al jaren bekend om de hoge kwaliteit van de geteelde producten door de unieke grondsamenstelling.
Wij krijgen geleverd van deze geselecteerde en vaste telers via rechtstreekse aanvoer. Deze telers verbouwen hun producten bewust met volop aandacht voor mens en natuur. De smaak en kwaliteit staan dan ook boven aan het lijstje van deze telers. Het is dan ook een bewuste keuze om met deze telers te werken. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en versheid garanderen.

Lekker Lokaal voor u
Wij realiseren ons dat wij klanten hebben uit heel Nederland en zelfs een beetje daarbuiten. Wat voor de één lokaal is, hoeft voor de ander niet lokaal te zijn. Het gaat de consument vooral om kleinschalige teelt en aandacht voor kwaliteit. Met de juiste commerciële ondersteuning kunnen wij dit voor u uitdragen en uw klant daar nog bewuster van maken. Hiermee onderscheidt u zich met meer smaak, verse en duurzame producten.