Gesneden groenten

Voorzie de consument van gemak en onderscheidende kwaliteit met de gesneden groente van Pure Ambacht. Wij beschikken over een ambachtelijke snijkeuken waaruit we dagelijks heerlijke groenten snijden. Deze groenten worden gesneden door mensen die houden van hun product. We voegen niets toe om de houdbaarheid van het product te verlengen. Vers is vers.

De gesneden groente leveren we onder ‘Pure Ambacht’ aan groentewinkels, groente/fruit kramen, boerderijwinkels en bedrijven die kant-en-klare maaltijden verkopen. We bieden u een ruime keuze, van prachtige producten en een constant aanbod. Door een zeer korte keten zijn de groenten van hoge kwaliteit, onze producten worden periodiek bacteriologisch getest. Vandaag bestellen is de volgende dag in huis. Naast het aantrekkelijke aanbod, scheelt het u veel werk.

Op het moment dat u moet investeren zijn wij er van overtuigd dat wij met ons aanbod een goed alternatief bieden. U bespaard fors op arbeidskosten en hoeft geen hoge investering te doen. Plus dat u uw tijd daar kunt inzetten wat meer euro’s oplevert.

Duurzaamheid
Wij garanderen een voor 100% gegarandeerde koelketen doordat Postuma AGF zorgt voor snijwerk, opslag en logistiek. Uw gesneden groente worden dagelijks geleverd samen met uw reguliere bestelling. Zo maken we geen onnodige kilometers.

Assortiment
Wij hanteren een klantvriendelijk assortiment. Dit betekent dat we een groot aantal maten verpakkingen kunnen leveren, zodat de consument altijd een passend product kan vinden in uw winkel of marktkraam. Daarnaast kunnen wij ook in bulk leveren, wanneer u zelf de porties wil verdelen in eigen verpakking. Dit is uiteraard ook handig voor de grootverbruikers en maaltijdproducenten.

Gratis proberen?
U kunt onze producten het best ervaren door gewoon eens te proberen. Daarom bieden wij een gratis proefpakket met verse gesneden groenten aan. Vraag er naar bij uw verkoper of stuur een mailtje naar pureambacht@postuma.nl.