Gesneden groenten

Voorzie de consument van gemak en onderscheidende kwaliteit met de gesneden groenten van Postuma AGF. Wij beschikken over een ultra moderne snijderij waaruit we dagelijks kwaliteitsgroenten snijden. Daarnaast worden onze groenten gesneden door vakmensen.

Onze gesneden groente is exclusief verkrijgbaar bij AGF-specialisten en verpakt onder het merk ‘Pure Ambacht’. U profiteert van ruime keuze, de beste en meest verse producten en constant aanbod. Ook kunnen wij een houdbaarheid van zelfs vijf dagen meegeven, omdat we werken met groente van hoge kwaliteit die rechtstreeks van de teler komt, onze producten bacteriologisch getest zijn en we zonder kunstmatige toevoegingen werken. Vandaag bestellen is de volgende dag in huis. Wij houden dus geen voorraad. Naast het aantrekkelijke aanbod, scheelt het u veel werk.

Op het moment dat u moet investeren zijn wij ervan overtuigd dat wij met ons aanbod een goed alternatief bieden. U bespaart fors op arbeidskosten en hoeft geen hoge investering te doen.

Duurzaamheid
Wij garanderen een voor 100% gegarandeerde koelketen doordat Postuma AGF zorgt voor snijwerk, opslag en logistiek. Uw gesneden groente worden dagelijks geleverd samen met uw reguliere bestelling. Hierdoor kunnen we samen besparen op (externe) logistieke kosten.

Bulkgroente
Wij bieden ons assortiment producten in bulk aan zodat u deze zelf kunt verpakken in uw eigen zakje met sticker of logo. Zo kunt u als AGF-specialist uw eigen identiteit behouden. Daarbij sluit ons aanbod ook aan op grootverbruikers en maaltijdproducenten.

Roerbak- en wokschotels
Bied uw klanten hoogwaardige mixen en pakketten aan. Deze zijn speciaal voor de groentespecialist gesneden en gemixt. U heeft keuze uit diverse varianten op schaal. U kunt er voor kiezen om een deel van uw gesneden groente uit te besteden.

Gratis proberen?
U kunt onze producten het best ervaren door gewoon eens te proberen. Daarom bieden wij een gratis proefpakket met verse gesneden groenten aan. Vraag er naar bij uw verkoper of stuur een mailtje naar orders@postuma.nl.