Al een tijdje op zoek naar een ‘pareltje’ als AGF-speciaalzaak?

21-10-2022

Stop met zoeken, neem contact op!

In de unieke ‘versstraat’ van Oudewater, tegenover de slager en de echte bakker, vindt u deze authentieke groente- en fruitspecialist; Jan van Dijk Oudewater. Natuurlijk hebben we een uitgebreid assortiment met vers gemaakte soepen, smoothies, salades, maaltijden en gesneden groenten.

Maar wat onze klanten nog belangrijker vinden is ons persoonlijk advies; het echte verhaal bij deze producten, hoe het product het beste te bewaren, te bereiden en/of wat de mooist combinaties zijn met andere producten. Het zit in onze genen; klanten ontzorgen en waarde toe willen voegen.  

Ons bedrijf op deze locatie kent al een erg lange ‘gezonde’ historie; we maken onderdeel uit van een groot netwerk aan actieve middenstanders in de oudste stad van het Groene Hart (van Nederland). De plaats Oudewater heeft actueel +/- 8000 inwoners. Zoek je echt iets speciaals in een plaats met een verhaal + is het voor u/jou gewoon om klanten echt te ontzorgen? Dan is dit een unieke kans.  

Marcel en Harrie zijn al jaren de compagnons/eigenaren van dit bedrijf. Marcel hoopt in maart 2023 met pensioen te gaan; Harrie wil nog graag een paar jaar blijven werken met als doel de AGF-kennis en historie overdragen aan de volgende eigenaar. Concreet betekend dit dat het bedrijf verkocht gaat worden en je in overleg met Harrie af kunt stemmen hoe de samenwerking voor de aankomende periode met een max van 2 jaar vorm te geven in klantbelang! Ga je echt met Harrie in zee, dan zul je ook met hem hebben samen te werken m.b.t. deze locatie; hij is namelijk eigenaar van dit historisch-authentieke pand.  

Zit je nu te glimlachen? Zat je op zoiets eigenlijk te wachten?
Neem dan contact op voor een persoonlijke ontmoeten met Harrie. Het gaat allereerst om de ‘klik’; begrijpen we elkaar, en aansluitend om de ‘inhoud’ met de daarbij behorende cijfers.  

Harrie Janmaat – 06-21570300 – janmaath@xs4all.nl
winkel Oudewater overname