AVN helpt ondernemers stijgende (energie)kosten te beperken!

14-10-2022
De hogere kosten die bij iedereen bekend zijn, zijn bepaald op een moment dat de kosten van energie ook daadwerkelijk hoog waren. Intussen zijn de prijzen weer gedaald, maar zakken de maatschappijen niet mee!
Meerdere speciaalzaken hebben aangeklopt bij AVN en met succes!
AVN is een betrouwbare partner gebleken als het gaat om hulpvragen over wat u wél kan doen tegen de stijgende kosten. Een goed voorbeeld hiervan is dat zij goede contacten hebben met diverse energiemaatschappijen.
Dit werpt zijn vruchten af, want wel degelijk zijn er inmiddels meerdere AGF specialisten die in samenwerking met AVN besparingen halen, variërend van €500 tot €2.000 op het huidige energiecontract. Hiermee willen we maar aangeven dat het kán lonen om samen met AVN te kijken naar waar u kunt besparen om deze periode van hoge kosten door te komen. Iedere situatie is natuurlijk anders, dus kijk vooral naar wat er voor u mogelijk is.
Wat u wel moet weten is dat deze partijen met de beurscijfers mee gaan. Lopen de prijzen weer wat op, dan gaat u mee. Met iedere maand die voorbij is heeft u wel weer iets kunnen besparen op het huidige contract, zelfs als het stijgt heb je toch een voordeel.
Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar AVN – www.avn.nu.