Energieprijzen hot item voor relaties Postuma AGF

23-09-2022
Veel van onze klanten laten weten dat zij zich zorgen maken over de stijgende energieprijzen en wat voor gevolgen dat zal hebben op hun bedrijfsvoering. Wij begrijpen deze zorgen volkomen!
Niet alleen de speciaalzaken hebben zorgen om de stijgende kosten, ook telers kampen met onzekerheid over hun toekomst. Politiek Den Haag is bekend met deze problemen, maar we moeten en kunnen meer van ons laten horen dat het menens is!
Juist voor dit soort onderwerpen is Ambachtelijke Vershandel Nederland (AVN) als brancheorganisatie bij uitstek de juiste partij om de belangen te behartigen van de AGF-sector. Je kunt bij hen aankloppen voor hulp en advies en je zorgen uiten, maar ook je stem laten horen om petities en andere lobby’s te ondersteunen die zij voor de sector doen.
Recentelijk heeft AVN brandbrieven verstuurd namens haar leden, aan Rob Jetten en ook nu maken zij zich hard voor een petitie voor betere energieprijzen voor de telers om daarmee de toekomst van een breed en betaalbaar assortiment te ondersteunen.
Namens Postuma AGF verwijzen wij u graag naar AVN om ook zeker daar uw zorgen te uiten.