Voorwaarts….

02-04-2022

Het mooie weer heeft ons geen windeieren gelegd. Het is net alsof de consument wakker is geschud dat het voorjaar is. Dat er anders gegeten kan worden, dat er lekker veel fruit te koop is, dat kasgroenten weer orde van de dag zijn. Ik denk dat de koudere periode die er nu is de consument niet meer in slaap zal sussen, maar het zal zeker ook waar zijn dat men weer even anders gaat eten.

Minder snoepen van fruit en snackgroenten dan met dat uitzonderlijk mooie weer dat we gehad hebben. Nu is het de kunst om uw klanten te raken met producten die bij dit weer en deze tijd van het jaar horen. Ook is het een kunst om aandacht te verleggen, naar datgene dat volop te koop is tegen redelijke prijzen. 

De problemen met weer, logistiek, werkhandjes, stijgende verpakkingskosten, oorlog en zo meer kun je niet uitwissen, maar zet de spotlight op datgene waar zich geen problemen voordoen. Het is mogelijk en er liggen veel kansen voor de echte ondernemer.

We wensen u veel succes deze week en hopelijk gaat het weer nog een beetje meevallen, want dan kunt u ook nog mee snoepen van de eet- en koophonger van de consument op zo’n moment.