Neem een kijkje achter de schermen bij Postuma in IJsselmuiden!

20-03-2024

Op zaterdag 23 maart verwelkomen we jong en oud om een blik te werpen achter de schermen van ons prachtige familiebedrijf. Al meer dan 110 jaar zijn we dé groothandel voor de AGF-branche. We zorgen ervoor dat consumenten de meest verse en smakelijke producten kunnen vinden op de markt, in AGF-speciaalzaken of boerderijwinkels.

Een leuk uitje voor iedereen

Of je nu nog in de fase van studiekeuze zit, overweegt van carrière te veranderen, gewoon nieuwsgierig bent of een leuk en gratis uitje wilt met het hele gezin, deze dag is voor jou! Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen, en de rondleiding wordt nog leuker gemaakt met een treintje waar je met je kinderen in kunt stappen. Zo nemen we je mee door ons proces en ontdek je hoeveel producten we eigenlijk in huis hebben.

Win prijzen!

Op deze dag zijn er leuke prijzen te winnen voor zowel jong als oud! Kleur onze kleurplaat in en lever deze zaterdag 23 maart in. Elk kind krijgt sowieso een leuke attentie! Daarnaast hebben we een leuke quiz op locatie. Lever je antwoorden in en maak kans op een prijs.

Hapje en een drankje

Geen open bedrijvendag is compleet zonder wat lekkers te eten en te drinken, toch? Dat vinden wij ook! Je wilt een bezoek aan Postuma AGF daarom niet missen. Noteer snel zaterdag 23 maart (tussen 10.00-16.00 uur) in je agenda.

Tot dan!

Download hier de kleurplaat.