Werkwijze Pasen 2023

07-04-2023

Geachte klant,

De Paasdagen staan weer voor de deur, dit jaar valt Pasen op zondag 9 en maandag 10 april.
Dat betekent voor u en ons dat we wat anders moeten werken, omdat wij maandag 10 april gesloten zijn. Via deze weg willen we u graag op de hoogte stellen van onze werkwijze.

Als u gewend bent op maandagochtend of dinsdagochtend een bestelling van ons te ontvangen dan kunt u op zaterdag 8 april bij ons uw bestelling plaatsen voor dinsdagochtend levering. Wij zijn op deze zaterdag tot 14:30 uur telefonisch bereikbaar. Wij willen u vragen om uw hoofdbestelling tijdig (voor 12:00 uur) door te geven, u kunt dan tot 14:30 uur nabestellen. Bent u gewend om een order van ons te ontvangen op maandagmiddag? Dan schuift deze levering door naar dinsdagmiddag.

Voor noodgevallen en (kleine) horecabestellingen kunt u maandag 10 april tot 17:00 uur nabestellen. Dit kan alleen via onze webshop of een mail naar orders@postuma.nl, dus niet via de voicemail. Dit leveren wij dan dinsdagochtend aan u uit. Beschikbaarheid van de producten is afhankelijk van onze staande voorraad.

Dinsdag 11 april rijden en werken wij als een gewone dinsdag.
Wij zullen op zaterdag eenieder van u bellen die gewend is om op maandagochtend of dinsdagochtend een bestelling van ons te ontvangen.
Bij vragen of opmerkingen kunt u terecht bij uw vaste verkoper.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u een goede Paasverkoop toe.