Ter overname aangeboden

21-01-2023
De winkel (Delicious groente, fruit en meer) bestaat al 14 jaar, waarvan wij nu 2 jaar de nieuwe eigenaren zijn (moeder Angenita en dochter Joanna) helaas moeten wij door gezondheidsproblemen de winkel verkopen.
Winkel is helemaal verbouwd in november 2021, alles is nieuw. Veel groeimogelijkheden bijvoorbeeld door te leveren aan scholen, bedrijven en restaurants.

Winkel is gelegen in Breukelen centrum, omgeven door andere lokale winkels, zoals een slager, bakker, kaasboer, boekhandel enz.
Wij hebben groente en fruit maar de kant en klare maaltijden, salades, soepen, smoothies enzovoort lopen als een tierelier.
In de zomer is dit een toeristische plaats, veel fietser, dagjes mensen en dan is het ook echt op zijn drukst (Kerst en Pasen uitgezonderd😉).

Betreft een huurpand €2900,- per maand, bovenverdieping wordt onderverhuurd aan 2 personen die elk huur per kamer betalen €650,- per persoon (dit in overleg met de verhuurder). Energiecontact tot maart 2024.

1 medewerker in dienst (contract tot april 2023) 15 uur per week.
Overname inventaris: Stellingen, Koelcel, 2 kassa’s, 2 pinapparaten, Jus d’orange pers, keukenmachines, steamer, computerweegschaal, uitstallingsrekken, vriezer, 2 koelingen in de winkel (2 koelingen in de winkel nog op afbetaling bij interesse hier meer informatie over). Overname handel + voorraad en verpakkingsmateriaal. Per direct beschikbaar voor overname.
Vraagprijs: €95000,-

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met:
Joanna van Soest
Delicious-agf@hotmail.com
0637543577
Kerkbrink 22
3621 AN Breukelen
www.delicious-agf.nl