110 jaar

110 jarig jubileum Postuma AGF!

Vaste klanten profiteren natuurlijk mee!

Het begon allemaal in 1911 toen opa Sjoerd Postuma voor het eerst op 11-jarige leeftijd met de handkar vol groente en fruit langs de deuren in de stad Kampen liep. 
Dat was de allereerste stap van een hele mooie reis naar het 110 jarig bestaan van Postuma AGF.

Wij willen u geheel 2021 meenemen met ons coronaproof jubileumjaar. Behalve leuke anekdotes, foto’s, wedstrijden en andere verassingen zit er ook voor u een hele leuke spaaractie aan vast.
Het mooie is dat u eigenlijk niets extra’s hoeft te doen om hiervan te profiteren!

Aan de Burgwal in Kampen had opa Sjoerd Postuma als een van de eerste bedrijven enkele “bananenrijpcellen”. Nog gewoon met echt vuur, dat diende als verwarming.
De bananen kwamen aan grote trossen van circa 50kg binnen. Ze werden in die dagen door de mensen van Postuma AGF zelf gesneden, tot de trossen zoals we ze nu ook kennen.
Ze werden verpakt in echt houten POKA kisten die speciaal hiervoor waren gemaakt. Ondernemerschap puur sang, want in die tijd was een banaan nog een zeer tropische en onbekende vrucht.

Wij willen in het nieuwe jaar, 2021, met u, back naar onze roots!  
En om dat met u te vieren, sparen al onze vaste bananen klanten automatisch per iedere doos gekochte bananen een spaarpremie van 110 cent per doos over het hele jaar 2021! Dit kan dus al heel snel oplopen!  

En dat is niet het enige waarmee we u gaan verrassen.
Daarnaast gaan we met onze vaste premium merken bananen Turbana en Chiquita presentatiewedstrijden houden (info volgt later), waarmee u ook hele mooie prijzen kunt winnen. Want de banaan van deze tijd is een impulsaankoop bij uitstek. Dus hoe u ze presenteert en op welke kleur en plaats is van grote invloed op uw dagelijkse bananen verkoop. Dat draagt direct bij aan een hogere besteding per klant!

In januari zullen ook twee nieuwe vrachtwagencombinaties levensgroot dit thema gaan uitbeelden op de weg om deze actie extra zichtbaar te maken.

Wilt u meer weten? Vraag het uw verkoper of mail ons via info@postuma.nl