Nieuw in het verse sappen assortiment!

18-02-2022

Afgelopen december hebben jullie kennis kunnen maken met Inyo Juice Kale in ons inspiratiepakket. Vanaf nu bieden wij ook de nieuwe smaken aan; Carrot Juice en Beet Juice. Bij een bestelling van Inyo sappen via Postuma AGF krijgen alle klanten nu een gratis promotiepakket om jullie klanten net zo enthousiast te maken als wij zijn! Waar staat het merk Inyo voor en wat zit er in hun juices? Lees het hieronder. 

Wij zijn INYO en wij geloven in gezondheid, daarom bevatten al onze sappen altijd meer dan 50% groente en door de toevoeging van fruit en kruiden zijn ze dus gezond én lekker. Onze sappen zijn geen quick fix, maar een blijvende investering in jezelf. Wij onderscheiden ons van andere merken door een prachtig etiket, actieve social media en uitgebreide marketing. Ook worden alle verkooppunten genoemd op onze site en krijgen ze regelmatig aandacht op onze social media kanalen, zodat de verkoop voor u als winkelier een stukje makkelijker wordt.

Maak kennis met onze smaken:

Carrot Juice

Begin je dag met onze Carrot Juice, waarvan de zachtheid en zoete smaak een feest zijn voor de smaakpapillen. De mooie oranje kleur van wortel, genaamd betacaroteen, wordt in het lichaam omgezet in vitamine A. Naast dat wortel goed is voor ogen en huid stimuleert het ook de spijsvertering. We hebben er ook appel, mango, banaan en passievrucht aan toegevoegd. Een klein vleugje tropisch fruit zorgt voor een verrassende smaaksensatie.

Beet Juice

Onze Beet Juice is one af kind, rijk aan gezonde voedingsstoffen. Tel daarbij op dat rode biet bekend staat om het positieve effect op de bloeddruk en je bent om. Bietensap bevat veel vitamine C, wat zeer belangrijk is voor je bloedvaten. Doordat vitamine C bijdraagt aan de vorming van collageen, helpt het om je vaatwanden sterk en soepel te houden. Geliefd onder sporters, maar ook als geen atleet bent zorgt deze juice voor hernieuwde energie.

Kale Juice

Onze Kale Juice met een vleugje munt geeft je instant een fris gevoel. Een juice die je niet ergens anders zult vinden met alleen boerenkool uit de kop van Noord-Holland. Geplukt met de hand en zo snel mogelijk verwerkt zodat de optimale smaak bewaard blijft. Fun fact: boerenkool staat bekend als superfood door de hoge waarden aan goede voedingsstoffen. Antioxidanten, ijzer, vitamine A, C, K en calcium: ze zijn allemaal van de partij. Bonus? Het werkt ook nog eens ontstekingsremmend. Drink dagelijks een flesje Kale Juice en boost direct je immuunsysteem!