Nog normaler….

12-02-2022

Wat is normaal? Raken we ooit van dit Corona gebeuren af? Ja, we mogen ook de komende week weer meer en de regels zullen op termijn echt wel helemaal losgelaten worden. Maar wordt dit virus, als het eenmaal geschiedenis is, een onderdeel van ons toekomstige leven? Wie het weet mag het zeggen.

Dan steekt er een nieuw probleem de kop op. Alle gebeurtenissen rondom the Voice, Ajax en wat er al niet meer boven tafel komt verandert ons leven ook. Door alle media komt alles plotseling in een stroomversnelling, want dit soort dingen gebeuren natuurlijk al zolang er mensen zijn.

Maar deze beide actualiteiten vormen een onderdeel van ons leven en dus ook van het zaken doen. Met beide moet je rekening houden en er op de juiste manier mee omgaan. Dat is niet altijd even eenvoudig, maar wel noodzakelijk. Laat uw bedrijfsvoering erop gericht zijn dat uzelf, uw personeel en uw klanten zich veilig voelen in de omgeving van uw bedrijf, van levensbelang!

Aantrekkelijk fruit!

We zitten in een periode dat er veel en lekker fruit van het zuidelijk halfrond wordt aangevoerd.

Logisch, want onze winter is bij hen zomer en onze lente is daar herfst. Dat betekent dat producten die we normaal in Europa oogsten nu daar vandaan komt. Dat levert goede en lekkere producten op.

Met name druiven en nu ook pruimen zijn actueel. Voor perzik en nectarine ligt het iets moeilijker, omdat het product ook geschikt moet zijn om die grote afstand zonder moeite te overbruggen. Je praat toch over een tijdsspanne van circa twee weken in het gunstigste geval voordat het product bij de consument is.

Dat is voor pruimen en druiven geen probleem als je de juiste kwaliteit verscheept, maar voor perziken en nectarines die iets te vroeg geoogst worden wel. Dan kent u het probleem, ze worden dan niet lekker en mogelijk ook droog. Daar zitten we dan weer niet op te wachten.

Een van de redenen dat we met druiven van het merk Hoekstra werken is de kwaliteit en de herkenbaarheid. Ze hebben en ontwikkelen uitstekende rassen en zijn daar ook zelf mee bezig in alle mogelijke ontwikkelingen voor de toekomst. Ook voor pruimen kennen we onze leveranciers en dat levert lekker fruit op, erg belangrijk voor herhaal verkopen. We hopen dat u daar ook van kunt profiteren. Want die herhalingsaankoop is van levensbelang voor iedere onderneming.