Schulp Nieuw

21-01-2022

Nieuw in het assortiment

Al langer in het assortiment de Red Love sap, maar vanaf donderdag ook verkrijgbaar in de biologische variant in 0,75 liter. RedLove is een roodvlezig appel met een zacht-frisse smaak. Door de unieke rode kleur van het vruchtvlees, krijgt het sap ook de mooie rode kleur.

We zitten nog midden in de winter en wellicht moet de echte kou nog komen, toch willen we al vooruit kijken naar de lente met de Schulp Voorjaarsactie 2022!

Rondje van Schulp

Het Rondje van Schulp is inmiddels al zeer bekend en wordt ook dit jaar weer als voorjaarsactie ingezet. Wel met een geheel nieuwe uitstraling dit jaar (zie afbeelding), maar met de vertrouwde inhoud: 7 verschillende smaken Schulp-sap en een gratis Schulp sap-glas. Nieuw dit jaar is het praktische draaghandvat aan de bovenzijde: nu nog gemakkelijker mee te nemen! Ideaal om cadeau te geven of gewoon voor jezelf om de diverse smaakvarianten te proberen. Het Rondje van Schulp is verkrijgbaar als ambachtelijke en als biologische variant.

Deze fraaie Schulp geschenkverpakking biedt de speciaalzaakondernemer een mooi onderscheid ten opzichte van de retail. Bij deze willen we dan ook opnieuw benadrukken dat deze actie exclusief voorbehouden is aan de (vers)speciaalzaken en boerderijwinkels, en dus niet bestemd is voor verkoop in/aan de retail.

Voor ieder moment!

In speciaalzaken worden met grote regelmaat (gezonde) cadeaupakketten gekocht. Zeker nu feestelijke gelegenheden dikwijls niet door kunnen gaan, maar men toch met een leuke attentie aandacht wil geven aan een heugelijke gebeurtenis. Schulp vruchtensappen zijn hiervoor uitermate geschikt: hoogwaardige en onderscheidende kwaliteit zonder risico van een beperkte houdbaarheid of bederf! Kortom, een ideaal geschenk om in huis te hebben, ook als je onverwachts iemand wilt verrassen met een gezond en origineel cadeau!

Maximaal resultaat

Met deze actie kunnen consumenten op doeltreffende wijze kennis maken met Schulp sappen, of met de smaakvarianten die men nog niet kent. Dit bevordert herhaalaankopen van Schulp sap in de speciaalzaak, waardoor deze actie een blijvend resultaat oplevert. 

De rondjes zijn beschikbaar vanaf 31 maart en u kunt ze alvast reserveren bij uw verkoper!