We kunnen terugkijken

30-12-2021

Maar met welk nut? Laten we vooruitkijken naar de nieuwe kansen die ons geboden worden.

Natuurlijk moet je leren van alles wat achter ons ligt en ik hoop van ganser harte dat u dat dan ook meeneemt de toekomst in. Want het nieuwe jaar zit vol met nieuwe kansen.

De nadruk op gezond en lekker voedsel zal opnieuw groter worden. Ook zal de consument meer gaan letten op de footprint dat een artikel achterlaat. Gezondheid en milieu zal in de spotlight blijven staan en daar worden we ook nog eens mee geholpen.

Niet alleen in de (multi)media zal dit uitgebreid aan de orde komen, maar als de nieuwe regering ook nog eens echt de BTW van onze verse handel veranderd naar 0% zou dat ook erg mee kunnen helpen. 

Want één ding is zeker, groente en fruit zullen in dit nieuwe jaar er niet goedkoper op worden, tenzij de BTW wordt verlaagd. De reden hiervan is dat, zoals nu al dagelijks is te lezen en te zien op TV, de kosten van de productie, transport en verpakkingen dusdanig in de lift zitten. Ook uw eigen kosten (en die van uw concurrent) moet u goed onder de loep nemen. Het is belangrijk dat u voor uzelf en uw personeelsleden een gezonde en goedlopende zaak in de benen houdt in 2022. Een nieuw jaar, met nieuwe kansen! Veel succes!