Week 52

23-12-2021

Om te beginnen wensen we u namens alle medewerkers van Postuma AGF heel gezonde Kerstdagen toe! Het allerliefst zou ik zeggen fijne Kerstdagen, maar gezien de situatie zullen deze dagen niet door alle mensen als fijn worden ervaren. Ondanks alles hopen we dat u kunt genieten van dit feest. We realiseren ons dat dat voor een ieder op een andere manier zal zijn. Waar je hoopt op gezelligheid en families die samenkomen of als je het liefst een paar dagen extra vrij bent of als je eigenlijk deze week op vakantie wil zijn, kan het maar zo heel anders uitpakken dan gewenst. Maar als je de kern van het Kerstfeest kent, dan vier je dit feest weer op een heel andere manier.

Hoe dan ook, we hopen dat u gezond bent en blijft en dat de huidige coronagolf uw deur voorbijgaat. Als we deze periode wat dit betreft als een dieptepunt zien is er in elk geval weer licht aan de horizon, want het zal uiteindelijk weer beter worden.

Uw klanten zullen de komende week er regelmatig op uittrekken om hun boodschappen te doen. Met al die mensen die vrij zijn en niet uit eten kunnen zal dat een ander beeld geven dan we gewend zijn. 

Er zal behoefte zijn aan een fatsoenlijke maaltijd en aan lekkere tussendoortjes die de gezondheid bevorderen en op zijn minst in stand houden. Het wordt natuurlijk tijd voor zelf bakken, appeltaarten, oliebollen, appelflappen enzovoort. Allemaal mogelijkheden om op in te spelen en uw zaak deze week een goede eindsprint te geven voor 2021, een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Succes allemaal!