Op naar Kerst

11-12-2021

Weet u het nog? Hoe gaat het dit jaar met de verkoop tijdens de Kerstdagen? Is de horeca open of gaat men thuis groots uitpakken en welke producten krijgen extra aandacht in de recepten, folders of multimedia? Veel zaken zijn nog onzeker, maar het verdient wel aandacht van u, als ondernemer. Blijf dus uitkijken naar wat er rond gaat. En maak, voor zover mogelijk, uw eigen aanbeveling voor de consument (kan o.a. door recepten). Ook kunt u producten die goed bij elkaar passen aanbieden, bijvoorbeeld soeppakketten en producten die traditioneel bij de kerstdiners horen, die kent u ongetwijfeld wel.

Deze week hebben wij u een inspiratie box toegezonden. Wij hopen dat wij u hiermee de nodige ideeën hebben gegeven. Denkt u eraan dat deze producten tegen speciale prijzen tot en met aanstaande maandag te bestellen zijn volgens bijgevoegde voorwaarden? Dat betekent met een flinke korting, maak daar gebruik van.

En u weet; als u tijdig speciale wensen doorgeeft maakt u meer kans op slagen dan wanneer u gewoon ”afwacht’. Dat is voor consumenten, uw klanten die bij u bestellen, een domper als iets niet mocht lukken. Dat moet u niet willen, want deze klanten zijn uw toekomst!