Ter overname groentespeciaalzaak in Oldenzaal

11-12-2021

Wegens het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd te koop of te huur aangeboden. De winkel is gevestigd in een vernieuwd winkelcentrum en er is ook een slijterij in het pand gevestigd. De winkel is recent verbouwd en aangepast voor de toekomst met een zelfservice wandmeubel met deuren. Dit heeft geleid tot omzetverhoging en het vriendelijker winkelen voor de consument.

Activiteiten van het bedrijf

Wij zijn een winkel die gaat voor kwaliteit en smaak in de breedste vorm op het gebied van aardappelen, groente, fruit en panklare producten en maaltijden. Tevens leveren we op maandag en donderdag werkfruit aan verschillende bedrijven. De slijterij is op de klanten uit de wijk gericht.

Onderscheidend vermogen

De winkel is een speciaalzaak in de breedste zin van het woord. Door hoge kwaliteit en toegevoegde waarde is er weinig concurrentie met de supermarkten. De winkel staat bekend om zijn ruime assortiment, smaakvolle rauwkostsalades, maaltijden en vers fruit. De winkel is gevestigd in een gedeeltelijk overdekt winkelcentrum De Thij. Het winkelcentrum kent geen leegstand de afgelopen jaren.

Overig

De winkel draai ik samen met mijn vrouw en een aantal personeelsleden. De personeelsleden kunnen werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. De winkel kan door middel van een inwerkperiode overgedragen worden. Het bedrijf is interessant voor een ondernemers duo of een ondernemer plus een personeelslid die nu bij ons werkt. De slijterij is een aparte winkel die een vergunning op naam vereist . Andere mogelijkheid is de winkel uit te breiden met kaas, noten en wijn, daar is geen aparte vergunning voor nodig.

Voor inlichtingen bel met Piet Nijboer op telefoonnummer: 06-49135722