Weer rust in de tent

03-12-2021

Sinterklaas is na zondag weer verleden tijd. Dan volgen traditioneel wat dagen die meer basisartikelen vragen, ook al omdat drie weken later de Kerstdagen aan de orde zijn. Neem daarnaast het gezonde eten en snoepen in gedachten, dan zult u onze weekacties wel snappen.

Misschien is het leuk om voor uw klanten een receptenwedstrijd uit te schrijven met de groente van deze week. Dat is namelijk een zeer veelzijdig product, met erg veel mogelijkheden tot culinaire uitspattingen. Van stoofschotel tot soep, van salade tot stamppot, gecombineerd met zoete (lees fruit) toevoegingen of met kruiden en specerijen. Vraag uw klant hun recept te delen en loof een leuke prijs uit, daar krijgt u aandacht mee en dat is toch de bedoeling. 

Voor de jonge consumenten zijn de pepernoten weer passé en een verstandige ouder gaat ze dan laten genieten van die gezonde zoete en sappige mandarijntjes die nu volop uit Marokko worden aangevoerd. Door dat dit seizoen de maten niet al te grof zijn, kunnen we met de maat 140 een knalactie doen, waarbij u grote aantallen kunt gaan verkopen, zo lekker zijn deze Berkane mandarijnen en zo goedkoop zijn ze deze week ook.

Dus maak er een mooie week van en laat u inspireren door deze tijd van het jaar!