De Sint in het land

26-11-2021

Nog een hele week, dan zal het Sinterklaas feest weer gevierd worden. Hoe? Dat weten we nog niet, maar in huiselijke kring vast en zeker wel. Surprises of gewoon leuke cadeautjes zijn dan populair.

Hoe denkt u daar een klein beetje van mee te pakken? Of denkt u er uberhaupt over na of u iets in deze handel, dit feest kunt betekenen?

De handel is op dit moment niet te voorspellen. Krijgen we een lockdown of mag iedereen gaan of staan waar hij of zij wil? Het zijn onzekere tijden, maar duidelijk is wel dat de mensen waarschijnlijk op een huissituatie zijn aangewezen.

Hoe pikt u een graantje mee in deze tijd? U heeft vast en zeker wel ideeën. Gourmetschotels, snackschalen, cadeau mandarijnen, soeppakketten, gezond snoepen, stamppot buffetjes, noem maar op, hoe verleid u uw klant? 

Terwijl ik dit schrijf bekruipt me een onprettig gevoel, want inderdaad, de situatie is zeer onprettig en onzeker. Hoe is het met uw gezondheid en die van uw klanten? Ik hoop van harte dat er snel verbetering komt in de Covid situatie en dat we weer zonder bedenkingen een feestje kunnen vieren.

Succes deze week en blijf gezond alstublieft!