Nieuwe maatregelen

05-11-2021

Opnieuw maatregelen, het zal niet meevallen om een hele bevolking weer te motiveren om alle maatregelen op te volgen. Men heeft van meer vrijheid geproefd en dat smaakt naar meer. Toch zullen we er rekening mee moeten houden dat niet opvolgen van de maatregelen ons nog verder in de mineur kunnen helpen, want verzwaring van de maatregelen of zelfs een nieuwe lockdown zullen niet erg gewaardeerd worden.

Dus is uw winkel geschikt voor alle consumenten die bij u willen komen? Kunt u uw klanten voldoende beschermen tegen besmettingen die dreigen? Kan men voldoende afstand houden en is het toch nog mogelijk om het in uw toko gezellig te houden?

Dit zijn onderwerpen die leven in de maatschappij. Dat naast de al eerder genoemde problemen voor het milieu, de natuur, de vervuiling en de opwarming van de aarde. 

Het zal niet altijd meevallen om de juiste antwoorden te geven. Maar uw inzet voor de maatschappij in alle toonaarden kunnen door consumenten gewaardeerd worden en er zullen ook klanten zijn die het allemaal overdreven vinden. . 

Het is dus een beetje balanceren met uw actie, handel en wandel, uw gedachte, uw uitspraken (of die van uw personeel), uw afvalverwerking, de hygiëne-protocol en nog veel meer. Uw klant krijgt een bepaald beeld van u en uw zaak, wees daarvan bewust als u uw organisatie voor de komende week optuigt. Dan gaan we ervan uit dat ook de komende week een mooie, lekkere en gezonde omzet oplevert.