Holland

27-08-2021

Het is weer veel Holland wat de klok slaat. Het hardfruit seizoen is namelijk in alle hevigheid losgebarsten en dat is leuk. Een mooie verscheidenheid aan appelen en peren is weer beschikbaar en na een redelijk dure zomerperiode kunnende Hollandse appelen weer voor leuke prijzen aangeboden worden. Tel daarbij op het feit dat de meeste scholen weer aan de gang zijn en dat de bouwvakvakanties voorbij zijn en dat betekent dat school- en werkfruit ook weer aan de orde van de dag zijn.

Daarnaast is het een uitmuntende tijd om het Hollandse product weer eens aan de orde te brengen in uw verhaal aan de consument. Het zal dan ook gewaardeerd worden als u dat doet, want mensen kopen nou eenmaal graag producten uit ons eigen land. Tenminste als het daar goed groeit.

Daarom kunnen we ook met trots melden dat het seizoen met de lekkerste sinaasappelen uit Uruguay weer is gestart. U kent ons merk Urufruit-red, dat zijn de lekkerste en beste die je op dit moment kunt kopen en ze zijn exclusief voor de agf-specialist beschikbaar voor een langere periode. Daar kunt u mee scoren, want geen enkel concurrerende supermarkt kan deze kwaliteit aanbieden. Iets om als sinaasappel kenner trots op te zijn en ook dat zal gewaardeerd worden.

De aanvoer van druiven is op dit moment geweldig, de kwaliteit is super, de nieuw ontwikkelde rassen zijn in het algemeen geweldig. Wel zit er wat spanning op de markt, want die heel hete periode in Zuid-Europa, in Griekenland en op Sicilië in het bijzonder, heeft geen goede invloed op de uiteindelijke kwaliteit van de druiven achter in het seizoen. Het kan dus zomaar zijn dat het seizoen korter gaat duren dan andere jaren. Het is wel te begrijpen dat temperaturen van tegen de 50 graden aan geen enkel product goed doen. Maar vooreerst hebben we vooral de opdracht te genieten van de beschikbare kwaliteiten en daar een goede verkoop mee te scoren. U, als specialist, kunt uzelf onderscheiden door de keuzes die u maakt, want druiven van 13 in een dozijn zijn er genoeg en die zijn overal te koop. Juist die uitschieters in kwaliteit, daar moet je naar zoeken en die vindt u bij ons!