Van Eccelpoel pakt titel Groentevakman

20-08-2021

HERENTALS – Amper een week nadat de Herentalse delicatessenzaak Van Eccelpoel de titel van mooiste vleestoog heeft gewonnen, mag ze nu ook die van Groentevakman op zak steken. Dat is een onderdeel van Beste Versspecialist.

Het personeel en de uitbaters van de bekende buurtsupermarkt Van Eccelpoel op de Lierseweg kunnen voor een tweede keer in een week tijd de kurken laten knallen. De vleesafdeling won vorige week de titel van Mooiste Vleestoog, dit keer mogen de medewerkers van de groenteafdeling vieren. Nadat een expertenjury de kandidaatstelling hadden beoordeeld, stuurde de organisatie mysteryshoppers langs die de waren anoniem ter plaatse inspecteerden. Het levert het zeventig jaar oude familiebedrijf een nieuwe opsteker op: de titel van Groentevakman in de sector van de buurtsupers.

“In onze versmarkt primeert kraakverse kwaliteit”, benadrukt zaakvoerster Elies Cronin. “Een voorliefde voor lokale seizoensgroenten is van generatie op generatie doorgegeven. Nauw contact met plaatselijke boeren en kwekers garandeert versheid en kwaliteit. We zijn trots op ons kleurrijke groentemarktje waar Belgische groente- en fruitsoorten de show stelen. Het team zet elke dag in op vakkennis, klantvriendelijkheid en een inspirerende presentatie.“