Een nieuwe auto?

07-08-2021

Mensen zijn daar trots op. De een koopt een Mercedes, de ander een Dacia en ze brengen je beide van A naar B. Dit zeg ik niet om iemand tekort te doen, want het is overal hetzelfde. Je koopt iets en daar behoor je blij mee te zijn. Ook in onze handel koop je iets, wat goedkoop of wat duur is. Het gaat erom dat je blij bent met datgene wat je koopt. Koop je pruimen van €1,- per kilo en ze lijken op die van €1,50, dan ben je blij, maar koop je ze van €4,- per kilo en ze lijken op die van €3,50 dan ben je minder blij.

Alle waar is naar zijn geld zeiden ze vroeger als je aan de veiling liep. Wat toen ook gezegd werd: als je op de klok iets koopt ben je op dat moment diegene die het meest wil betalen.

Het is dus belangrijk dat de perceptie van datgene wat je koopt juist is. Aangezien veel klanten niet de gelegenheid hebben om zelf te kijken zijn onze verkopers zich ervan bewust dat zij uw ogen moeten zijn.

Daarnaast is het van belang dat er duidelijk gezegd wordt of er een Mercedes of een Dacia verlangd wordt. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat meerdere partijen tevreden zijn met de aankoop en gezien het feit dat we dagelijks zaken met elkaar doen is dat zeer belangrijk.
Een auto koop je (meestal) maar 1x in de 4 à 5 jaar, maar ons product gaat dagelijks door de handen.

Dan is het prettig voor eenieder dat dat dik in orde is, want we moeten met ons allen de kost verdienen aan onze handel.