Ter overname aangeboden

09-07-2021

De Waag, AGF zaak in ’s Heerenberg

In verband met bereik van pensioengerechtigde leeftijd van de onderneemster in 2022, wil de onderneemster voor deze zaak graag in contact komen met een serieuze overnamekandidaat.

De winkel is ongeveer 50 m². Ingericht met een heel modern Toonen interieur van 6 jaar oud. In zeer goede staat. Altijd perfect onderhouden. In het huurpand is achter de winkel ook een modern ingerichte snijkeuken aanwezig. Met roestvast stalen snijtafels, afwasmachine en de benodigde machines en koelcel. De staat van het interieur is uitzonderlijk goed. Onderhoud wordt regelmatig gepleegd. Daarvan zijn de benodigde mappen op kantoor beschikbaar.

Er is nog een goede mogelijkheid tot uitbreiding van de bewerkingsruimte. Op dit moment is er geen oven of kookmogelijkheid aanwezig. De Waag maakt en verkoopt nauwelijks maaltijden of smoothies. De rauwkosten en salades maken een groot deel uit van de omzet. Nauwelijks voorverpakt. De klant krijgt iedere keer weer een koninklijke behandeling in de zaak. Een zaak waar passie voor de producten en de aandacht voor de klant hoog in het vaandel staan.

Er worden in de regio wel bestellingen bezorgd bij enkele grotere bedrijven. De winkel wordt gerund door de onderneemster samen met drie werkneemsters.

De winkel ligt in ’s Heerenberg, een klein gemoedelijk stadje in Gelderland, tegen de Duitse grens. Telt ruim 8500 inwoners. Er is normaal gesproken veel toerisme vanuit Duitsland. In de coronatijd was dit natuurlijk veel minder, maar dit was niet van invloed op de omzet, integendeel zelfs.

Er is een COOP, Aldi, Lidl en een Jumbo vertegenwoordigt in dit stadje.

Is uw interesse gewekt, neem dan gerust contact op met Christ Manders (ADN).

Email C.Manders@agfdetailhandel.nl.

Adresgegevens de Waag:

De Waag

Molenpoortstraat 4

’s Heerenberg