In het seizoen

02-07-2021

Verkeerden we vorige week nog in Oranje sferen, is deze week het feest abrupt geëindigd. Voor de sportliefhebbers onder ons is er nog genoeg om naar uit te kijken deze zomer en voor de niet sportliefhebbers gelukkig ook! Nu zowat alle maatregelen zijn opgeheven kan er weer gefeest worden, getrouwd worden, verjaardagen groots worden gevierd, de familiebarbecues kunnen ook weer en zelfs op vakantie behoort weer tot de mogelijkheden. Al zou een beetje zomerweer bij al die activiteiten niet misstaan. 

Gelukkig maar dat wij daar geen invloed op hebben. Wij houden ons bij onze kracht, het gezonde en lekkere leven uitdragen, promoten en verkopen. Met zoveel smaken, geuren en kleuren verkopen onze producten zich haast vanzelf.  Toch heeft iedereen wel eens een duwtje in de goede richting nodig en wil de consument ook graag gewezen worden op seizoensproducten en bijzondere smaken.  
Wij helpen u daar graag bij, zo ziet u op onze webshop altijd een overzicht van de nieuwe producten in ons assortiment en de producten die weer in het seizoen zijn. Ook uw verkoper houdt u hiervan graag op de hoogte.