Nieuw in het assortiment

11-06-2021

Koolen Champignons

Sinds kort zijn we een samenwerking aangegaan met Koolen Champignons uit Slootdorp Noord-Holland. Op dit moment voeren wij een aantal exclusief en hoogwaardige champignonsoorten van deze innovatieve paddenstoelenkweker.

Om te beginnen voeren we een duurzame kartonnen en premium lijn witte verpakte champignons, verkrijgbaar in 6x 225 gram incl. deksel en een 8x 225 gram open schaal. We hebben de kartonnen verpakking met deksel verder doorontwikkeld en voorzien van een schermpje waardoor er minder vochtverlies optreedt en de champignons langer vers blijven.

Daarnaast heeft Koolen champignons een mooie en luxe paddenstoelenmix in het assortiment. Deze bestaat uit biologische paddenstoelen waaronder ook de gele oesterzwam, wat deze mix tot een waar visueel spektakel maakt!

Een ander kwaliteitsproduct is de Hollandse Koningsoesterzwam. Ook dit biologische soort komt uit de stal van Koolen en is een prachtproduct. Lekker lokaal, fantastisch van kwaliteit en onderscheidend.

Tot slot en misschien wel het meest in het oog springend; champignonburgers. De markt van vleesvervangers groeit als kool. Wij krijgen regelmatig nieuwe producten binnen en om eerlijk te zijn, die zijn lang niet altijd lekker, laat staan een waardige vleesvervanger. Maar dat is bij deze champignonburger wel even anders en omdat de burger van champignons gemaakt is, passen ze gewoon heel erg goed in ons en uw assortiment. En de prijs? Die is helemaal niet zo verkeerd.