Het zomert lekker

04-06-2021

Natuurlijk een dagje met wat regen, maar dat is ook wel even lekker en voorkomt uitdroging.
Onder andere de horeca mag grotendeels weer los en dat geeft wat meer ruimte aan de mensheid. Het goede weer zorgt dat er weer veel leven is op straat. Dat betekent dat er ook meer mensen langs uw winkel of kraam kunnen komen en kijken en dat biedt kansen.

Naast alle heerlijkheden die u te koop kunt aanbieden, is het fijn dat er ook mensen zijn. Mooie producten zijn er volop. Niet alleen aardbeien, maar ook kersen en steenfruit zijn actuele producten en wat te denken van meloenen! Hierover willen we nog het volgende zeggen: met name met de Galia meloenen, een van de meest verkochte rassen, is er momenteel het volgende aan de hand. Ze komen nu uit Spanje en Marokko en dat zijn prima landen voor Galia meloenen, maar voor de lekkerste moeten we wachten op 1 bepaalde streek in Spanje: Murcia! 

Daar groeien de lekkerste Galia’s van de zomer, maar die streek is nog niet in productie. Zoals het er nu uit ziet kunnen we de allereerste verwachten op maandag 13 juni.

Dan breekt het grote meloenenseizoen aan. Dan zijn ze het lekkerst en ook vaak goedkoop, omdat ze daar zo heerlijk gemakkelijk groeien. Dit is slechts een van de verhalen die we kunnen vertellen en ieder product op zich heeft zo’n verhaal, je kunt er boeken over schrijven!

Lees daarom ook de Willie Wortel app of andere vakliteratuur, zodat u, maar ook uw personeel, de verhalen kunnen vertellen aan een ieder die het horen wil!