Nieuw in het gesneden assortiment

08-05-2021

Nu de temperatuur voorzichtig omhoog gaat begint de zomer er toch aan te komen. Ook de barbecue tijd zal weer aanbreken.
BBQ was voorheen echt iets voor de slagers, maar de laatste jaren zie je de BBQ activiteiten veranderen in “Lekker buiten eten” met of zonder BBQ.

Het is ook duidelijk dat de keuze reuze is bij dat soort activiteiten. Veel tapasachtige producten met wat soorten lekker brood. Bij de BBQ mogen groenten natuurlijk ook niet ontbreken! Hiervoor lanceren wij een nieuw product, BBQ groentespies!

Op de BBQ groentespiezen zit courgette, gele en rode paprika en kastanjechampignon. Ze zitten per 2 spiezen verpakt op een aluminiumschaaltje. Dit schaaltje kan zo op de barbecue, maar mocht het weer het niet toe laten kan het ook in de oven bereid worden.

Al langer in ons assortiment, maar ook zeer geschikt voor de barbecue zijn onze ovenschotels Spring Garden en Italia. Heerlijke gemarineerde groentemixen die ook op een aluminium schaaltje verpakt zitten.

Alle drie de producten worden voorzien van een sticker met daarop de tekst dat het schaaltje op de barbecue kan met een stukje aluminiumfolie erover en dat ze ook in de oven kunnen worden bereid. Neem ze nu op in uw gesneden groente assortiment!