Niet vergeten…

30-04-2021

Over een week is het op zondag weer Moederdag. Dat mag u zeker niet vergeten. Naast thuis kunt u ook in de winkel de nodige aandacht geven aan dit fenomeen. Het mooiste voorbeeld blijft toch de verwennerij met een beschuitje op bed brengen, met heerlijke verse aardbeien daarbovenop. Met een versgeperst glas sinaasappelsap ernaast. Natuurlijk hebben we nog veel meer producten in huis om dit nog completer te maken. Besjes, frambozen, bramen, asperges, verse krieltjes, heerlijke salade artikelen en nog veel meer.

Zeker nu de mensen zich weer meer en vrijer kunnen bewegen maakt u kans op consumenten die kwaliteit zoeken en producten die je niet op iedere hoek van de straat vindt. 

Deze tijd van het jaar kunt u met heel veel producten het verschil maken met de grijze massa. Dat vereist natuurlijk wel aandacht van de moderne ondernemer. Uitstraling van uw zaak, van uzelf en uw personeel en van de lekkerste producten zijn daar een wezenlijk onderdeel van. Service en vriendelijkheid brengen meer op dan dure advertenties. Kortom: verkoop uw zaak met verve, dat zal u geen windeieren leggen!