Koningsdag 2021

23-04-2021

Ook dit jaar zal er niet heel veel gebeuren op Koningsdag. We mogen nog niet veel en het belooft ook niet een warme zonnige dag te worden.

Maar daarna: er wordt weer meer mogelijk en dat is mooi om te weten. Natuurlijk vinden de meeste mensen het nog niet voldoende dat de terrassen alleen maar tot 18.00 uur open mogen, maar het is een begin. Een begin van een betere periode, althans, als de mensheid in staat is zich op een verantwoorde manier te gedragen, want Corona is nog lang niet van de aardbodem verdwenen. 

Maar we gaan vooruit en dat is fijn. Ook lijkt er veel belangstelling voor onze mooie handel! De invloed van alle media en de teneur in het land zorgen voor veel belangstelling voor gezonde handel. 

Er was een tijd dat je beter over lekker kon praten, omdat dat beter in het gehoor ligt, maar op dit moment is de term gezond ook populair aan het worden, net als verantwoord en bewust. Mijn mening is dat het allemaal kan, zolang je vers, verantwoord, bewust en gezond maar echt lekker blijft vinden. Daar ligt een mooie taak voor ons. Laten we bewust kiezen voor de producten die dit waar kunnen maken, dan kan een trend ook doorzetten. Daar hebben we allemaal iets aan.