Onderweg naar meer vrijheid

09-04-2021

Iedere dag is het in het nieuws, wanneer mogen we meer? Welk vaccin is wel goed genoeg en welke niet? Mag u al een spuit halen of moet u nog even wachten? Je zou er moe van worden.

Toch bemerk je onder de bevolking dat er steeds meer behoefte is aan duidelijkheid en die zal ook komen. Uur na uur en dag na dag wordt het duidelijker. Maar de mensen willen meer, meer, meer. Het laatste nieuws is eigenlijk nog niet goed genoeg.

In ons vak mogen we blij zijn met de vrijheden die we steeds hebben gehad. We mochten veelal nog ons werk doen. Al hebben we natuurlijk ook de nodige belemmeringen gehad. Ook wij en u zien uit naar meer vrijheid en bescherming. 

Laten we onze taak, het voorzien van veel consumenten van lekker en gezond voedsel met blijdschap uitvoeren en eraan werken dat zoveel klanten die de weg naar uw zaak hebben gevonden dat ook zullen doen na het open stellen van een deel en later ook de rest van de horeca. Want dat is zeker duidelijker geworden: we mogen trots zijn op ons werk, onze producten en doorzettingsvermogen.