Fijne Paasdagen!

02-04-2021

Heel Nederland is er druk mee, Paasweekend. Logisch, want de mensen zijn aan iets anders toe, even naar buiten, even afleiding van de normale gang van zaken en zo mogelijk even weer wat mensen ontmoeten. Als het weer het toelaat zal het in het hele land druk zijn en al die mensen moeten en willen lekker eten! Als het goed is heeft u dat volop in huis, want er zijn bergen lekkere, gezonde groente en heerlijk fruit beschikbaar.

Deze mensen zijn ook best bereid om eens iets anders te proberen. De hype rondom asperges is u wel bekend, maar daaromheen is er nog zoveel meer. Denk aan extra aandacht voor bijvoorbeeld avocado, heerlijk bij van alles en nog wat, bij de paasbrunch, als snack, in de soep, salade en nog veel meer. Zorg voor voldoende artikelen die mee kunnen lopen, zoals een jalapeno pepertje, limoen of citroen, tomaatje, knoflook enzovoort. 

Natuurlijk (de start van) het aardbeien seizoen, ook zo’n mooi product. Het hele jaar beschikbaar, maar nu het weer beter wordt en de productie omhoog gaat en er bovendien een heel grote kwaliteitsslag in de Spaanse en Marokkaanse teeltgebieden is gemaakt, kunnen deze zomerkoninkjes in deze periode volop aangeboden worden. Kortom, maak er wat moois van deze week en geniet van de drukte die dit weekend ongetwijfeld aan de orde zal zijn.