Postuma AGF verruimt haar besteltijden

01-04-2021

Postuma AGF verruimt haar besteltijden

De afgelopen drie weken heeft Postuma AGF haar klanten geïnformeerd over het gemak en de mogelijkheden van de nieuwe webshop. “Deze boodschap is overgekomen. We hebben veel nieuwe aanmeldingen gehad en nog meer positieve reacties. Nu de webshop breed onder onze klanten bekend en gebruikt wordt is dit voor ons een reden om de service richting onze klanten nog verder te vergroten. Daarom gaan we per direct onze besteltijden verruimen. Via de webshop kan elke klant tot 19:00 uur ’s avonds bestellen en dat de volgende ochtend geleverd krijgen. Telefonisch sluit de verkoop vanaf dinsdag 6 april 2021 om 18:00 uur.”

Nu de webshop zo algemeen gebruikt wordt is het moment daar om onze klanten de mogelijkheid te bieden om nog langer bij ons te kunnen bestellen. Jarno Kwakkel legt uit: “We krijgen ’s avonds regelmatig een whatsapp of belletje waarin we de vraag krijgen of we nog iets kunnen regelen. Daarom willen we het nu voor iedereen goed regelen en door de webshop kunnen we dat eenvoudig realiseren.”

“Tijdens de campagne hebben we dagelijks aandacht besteed aan een functionaliteit of voordeel van de webshop. Zo hebben we onze klanten stap voor stap uitleg gegeven. Het gebruik van de webshop is iets wat even in je systeem moet komen. Als je dat eenmaal hebt is de ervaring dat het sneller, makkelijker en duidelijker is dan bellen of mailen. Zeker voor dat kistje komkommers dat je nog wilt bestellen of niet mag vergeten”, aldus bedrijfsleider Jarno Kwakkel.

Voor meer informatie?
Jarno Kwakkel
Postuma AGF
jarno.kwakkel@postuma.nl 
https://webshop.postuma.nl/