Gefeliciteerd!

20-03-2021

Of niet? Heeft uw partij in de verkiezingsstrijd gewonnen of niet? Het was wel een thema de afgelopen week in het nieuws en dat hoort er gewoon bij. Het is nieuws en het wordt daarom breed uitgemeten. Dat zal met de komende formatie nog wel even zo doorgaan.

De komende week zal de berichtgeving omtrent de lockdown wel weer op de voorgrond treden. Ergens hopen we dat we weer vrijer mogen zijn en tegelijk weten we dat het probleem voorlopig nog blijft bestaan. We wachten het af.  

Nog 2 weken dan is het Pasen, altijd weer een test met alle service die de consument gaat vragen en de drukte die afgehandeld moet worden in uw zaak. 

Naast goede verkoop in de winkel mag je ook verwachten dat foodservice actief bezig zal zijn en ook de horeca, want ook als deze niet open mogen zal het aanbod voor paasbrunches heel royaal zijn in deze periode. Heeft u al nagedacht over uw activiteiten op dit gebied? Of wacht u het gewoon af? Ik hoop voor u op een goede en goed voorbereide verkoop deze en de volgende week