Op naar Pasen

13-03-2021

Ja, we willen het in deze tijd van het jaar altijd wel drukker zien, maar het is volkomen normaal dat dit in deze weken nog niet gebeurd. Wel is het zo dat nu we met de Corona problemen een jaar onderweg zijn, het nog steeds wel drukker is dan in een “normaal jaar”. Maar wat is normaal?

De komende weken bereiden we ons voor op de drukte rondom de Paasdagen. Natuurlijk is het spannend of de horeca (gedeeltelijk) weer aan het werk mag, dat is afwachten. Maar de consument zal hoe dan ook iets extra’s willen met deze dagen.

Je ziet de tips en recepten al overal verschijnen en er zullen bepaalde producten behoorlijk stijgen in vraag. Als u op de hoogte bent van welke producten scheelt dat toch al aardig en kunt u tijdig reageren. Zo kunt u met tijdig voorbereiden uw klanten goed van dienst zijn en zelf zorgen voor een mooie Paasomzet.  

Het is bijna tijd voor
Portugal! Onze bekende, zelfs beroemd lekkere Portugese navellate zijn vanaf maandag 22 maart weer beschikbaar. De kwaliteit lijkt uitmuntend en de maatvoering oogt grof vallend. Dat betekent dat er véél dikke maten zullen komen en wat minder kleine maten. Maar iedere consument die deze heerlijkheden gehad heeft zal de komende periode met plezier terugkomen, gewoon omdat het de allerlekkerste sinaasappelen zijn! En die liggen straks bij u in de winkel of op de marktkraam! Vraag uw verkoper!