De tijd gaat snel

05-03-2021

Tenminste als je aan het werk bent en daar zit voor heel veel mensen nou net de kneep. Want tijd gaat langzaam als je zit te wachten en wachten en niks te doen hebt, pfff.

Nog veel mensen zitten te wachten op meer vrijheid, zowel privé als op werk en school. Er moet nog een hoop veranderen de komende maanden en het is nog niet te zeggen hoe dat gaat verlopen.

Onderwijl doen de vers-handelaren hun ding, want het is een feit dan bakkers, slagers en ook de groente en fruithandel het goed hebben in deze rare tijden. 

Wij zijn bevoorrecht dat we de mensheid van gezonde en lekkere producten mogen voorzien. En dat doen we met plezier toch?

Helemaal nu blijkt dat de omzetten dik in orde zijn en constateren dat heel veel (jonge) consumenten de weg naar de specialist (opnieuw) hebben gevonden.

Denkt u er al over na hoe dat gaat uitpakken als wel weer alle andere winkels opengaan, de terrassen en de horeca?
Zal er dan opnieuw een verschuiving plaatsvinden in het aankoopgedrag van deze nieuwste generatie consumenten? Dat we gaan inleveren aan terras consumptie lijkt wel logisch, maar bieden we met ons allen zo veel meer kwaliteit dan het grootwinkelbedrijf dat ze naar u toe blijven komen?

We gaan het zien, maar probeer uw klanten met uw uitstraling, kwaliteit, smaak, geur, beleving en uw (en die van uw personeel) glimlach aan u te binden voor de toekomst!