Lente

19-02-2021

Dat gevoel krijg je wel met dit weer, helemaal met het weer van een week geleden in gedachten. Het was me wel een winterweek die in het geheugen blijft hangen.

Maar nu terug naar de realiteit van de dag. De komende week wordt het best wel lekker weer en dan zal de consument ook aankopen willen doen in die sfeer. Vandaar dat we een mooie en scherpe actie met de beste rode druiven hebben gepland, de Starlight van Hoekstra. Deze Zuid-Afrikaanse producent van heel goede druiven is zelf ook enthousiast over het ras en door een overvloedige productie kunnen wij deze week echt scherp de markt op.

Je ziet dat het aanbod druiven reuze groot is op dit moment. In wit, blauw en rood, met en zonder pit is er van alles te koop! Met name in het goedkopere segment is er veel te halen. Dat kunt u op onze prijslijsten wel zien en dan te bedenken dat er nog veel meer mogelijk is. In dat geweld kunnen de betere soorten en merken niet de verkoop staken en moeten ze op gepaste wijze meedoen.

U kent ons, daar doen wij ook graag in mee en zo hebben we onze keus laten vallen op deze super lekkere druiven. Wij hopen dat ook u hiermee kunt scoren bij de consument. Zo ook een heel populaire groente deze week in de actie. Doe mee en zorg dat de consument de weg weet te vinden naar de AGF-specialist. Dat is belangrijk voor de toekomst. In alle media wordt het al genoemd, dat helpt ook mee, maar uiteindelijk bent u het zelf die er het meest aan kunt bijdragen. Goede, verrassende, lekkere en gezonde spullen in een winkel met aardige mensen, daar wil je gewoon zijn!