Winter

05-02-2021

Dan lees je zomaar dat het in Nederland ook weer winter zou kunnen worden in 2021! Stiekem hopen we vaak dat het aan ons voorbij zal gaan, al die sneeuw en vorst, lastig!

Maar het lijkt nu dan toch te gebeuren. We kunnen alleen maar hopen dat de overlast een beetje mee zal vallen en dat de consument gewoon naar buiten kan, want dan kunnen we weer stralen met onze bijzondere producten!

De behoefte aan vitamientjes zal groot zijn deze week en daarvoor en voor de gewone maaltijd hebben we prachtproducten in de aanbieding, daar kunt u deze week mee scoren!

Valentijnsdag!
Op 14 februari is het weer zover. De een vindt het leuk om er aandacht aan te geven, de ander niet. Andere jaren hebben we vaak aardbeien in hartvormige doosjes beschikbaar, maar dat gaat dit jaar niet goed door de weersomstandigheden. Dat is jammer, maar het is beter dat u het maar weet. Als alternatief kunt uzelf vindingrijk zijn en als tip geven we mee dat er volop PASSIEvruchten beschikbaar zijn en dat er uiteraard voldoende PINK LADY appelen te koop zijn. Overleg met uw verkoper voor meer ideeën!

Winter weer
Wij doen de komende week ons uiterste best op tijd bij u aan te komen, echter komen onze chauffeurs misschien in situaties, veroorzaakt door de weersomstandigheden, waardoor ze enige vertraging op kunnen lopen.
Wij vragen uw begrip hiervoor.

Het zou erg helpen als u uw pad/toegang bij de winkel/schuur/loods zover mogelijk is sneeuwvrij kunt maken, zodat het deze bereikbaar is voor onze chauffeur. Bedankt voor de medewerking!